Претрага
Close this search box.

MPS - Inovacije počinju sa nama.

Uživajte u

najboljem dizajnu i

funkcijama.

Nudimo najmoderniju tehnologiju plastifikacije, aluminijumske, pvc stolarije…

O nama

Mesto modernog dizajna i vrhunske proizvodnje.

Stalnim praćenjem svetskih trendova, stručnim usavršavanjem zaposlenih i  najsavremenijim tehnološko-proizvodnim kapacitetima, naša kompanija je u mogućnosti da ponudi kompletna rešenja svojim kupcima. Sa iskustvom od 16 godina, kompanija “MPS” je postala sinonim za kvalitet, inovativnost i kreativnost.

Kvalitet i sigurnost na jednom mestu.

Osećajte se sigurno u apsoultnom miru i tišni koje nude profili vrhunskog kvaliteta.

Usluge

Vi zamislite, mi ostvarujemo.

Vrata
Ulazna vrata / Paneli
Aluminijumska ulazna vrata igraju odlučujuću ulogu u dizajniranju objekta. Ona oblikuju Vaš ulazni prostor i daju osećaj većeg komfora, njihove karakteristike će Vaš dom učiniti sigurnijim i lepšim.
klizni sistem
Klizni sistemi

Maksimalno štedite prostor unutar terase. Kretanje staklenih panela se dešava u istoj ravni, pa je unutrašnji prostor potpuno iskorišćen.  Dodatni benefit je velika fleksibilnost u pogledu procenta površine koju je moguće otvoriti.

roletne
Roletne

Aluminijumske roletne za prozore odlikuju se vrhunskim kvalitetom i načinom izrade. Ugradnjom roletni ne samo da dobijate zaštitu od svetlosti i toplote već one deluje i kao dodatni izolator tokom hladnih dana.

plastifikacija
Plastifikacija

Plastifikacija je proces pri kome se vrši površinska zaštita metala ili nemetala. Sve više kompanija koristi prah kao visoko kvalitetnu zaštitu, poboljšana efikasnost i pojednostavljenu usaglašenost sa životnom sredinom. Koristi se kao funkcionalna i estetska završna obrada.

Vidite sebe u našem kolektivu?

Stalnim napredovanjem i usavršavanjem našeg poslovanja, imamo potrebu za proširenjem našeg kolektiva kako bi zaposlenima omogućili „zdravu“ ali i lepšu radnu sredinu za njihovo, a i naše dalje usavršavanje.

Zapratite Nas:

Copyright © 2021 MPS - All Rights Reserved