Претрага
Close this search box.

Karakteristike
PVC Stolarije

Pozovite nas za više informacija:

+381 65 234 3403

Ugradnja modernih termički efikasnih uPVC prozora je estetski privlačan, isplativ način za zamenu propadajućeg drveta ili PVC / aluminijumskih jedinica starijeg dizajna.

 
 

Profili

Koristimo najkvalitetnije profile ne samo za aluminijumsku već i za PVC stolariju. Pratimo svetkse trendove i time se prilagodjavamo tržištu.

Zvučna i termo izolacija

Jedna od najboljih osobina PVC vrata i prozora je njihova sposobnost zvučne i termoizolacije. Zahvaljujući vazdušnim komorama i dihtunzima, prozori imaju dobre termoizolacione i zvučne karakteristike što prouzrokuje smanjenje potrošnje energije, kako za grejanje tako i za hlađenje unutrašnjeg prostora, a samim tim doprinose zaštiti životne sredine.

Staklo

Na našim prozorima i vratima se nalaze različite vrste stakala, kao na primer: kaljeno staklo, termoizolaciono… Pored njih se na prozorima mogu naći i dvoslojne pa čak i troslojne vrste stakala.

Kvalitetna proizvodnja
Sve počinje dobrom organizacijom i kvalitetom izrade same stolarije, ta dva faktora upotrebljujemo u svakodnevnom radu.
Kvalitet proizvoda
Kao što ne možemo bez dobre organizacije, tako ne možemo i bez kvalitetnih materijala. Iz dana u dan se trudimo da naši klijenti budu zadovoljni i srećni kvalitetom profila.
Konačan rezultat
Trudimo se da naši klijenti budu zadovoljni onime što mi nudimo kao i odnosa cene i kvaliteta.
Previous slide
Next slide