Претрага
Close this search box.

MPS - Inovacije počinju sa nama.

Uživajte u

najboljem dizajnu i

funkcijama.

Nudimo najmoderniju tehnologiju plastifikacije, aluminijumske, pvc stolarije…

Napravite upit:
Kontaktirajte nas odamh:

+381 65 234 3403

O nama

Nudimo Vam moderan dizajn i vrhunsku proizvodnju.

Stalnim praćenjem svetskih trendova, stručnim usavršavanjem zaposlenih i  najsavremenijim tehnološko-proizvodnim kapacitetima, naša kompanija je u mogućnosti da ponudi kompletna rešenja svojim kupcima. Sa iskustvom od 16 godina, kompanija “MPS” je postala sinonim za kvalitet, inovativnost i kreativnost.

Kvalitet i sigurnost na jednom mestu.

Osećajte se sigurno u apsoultnom miru i tišni koje nude profili vrhunskog kvaliteta.

Usluge

Nudimo Vam moderan dizajn praćen vrhunskom proizvodnjom.

Ulazna vrata / Paneli
Aluminijumska ulazna vrata igraju odlučujuću ulogu u dizajniranju objekta. Ona oblikuju Vaš ulazni prostor i daju osećaj većeg komfora, njihove karakteristike će Vaš dom učiniti sigurnijim i lepšim.
Klizni sistemi

Maksimalno štedite prostor unutar terase. Kretanje staklenih panela se dešava u istoj ravni, pa je unutrašnji prostor potpuno iskorišćen.  Dodatni benefit je velika fleksibilnost u pogledu procenta površine koju je moguće otvoriti.

Roletne

Aluminijumske roletne za prozore odlikuju se vrhunskim kvalitetom i načinom izrade. Ugradnjom roletni ne samo da dobijate zaštitu od svetlosti i toplote već one deluje i kao dodatni izolator tokom hladnih dana.

Plastifikacija

Plastifikacija je proces pri kome se vrši površinska zaštita metala ili nemetala. Sve više kompanija koristi prah kao visoko kvalitetnu zaštitu, poboljšana efikasnost i pojednostavljenu usaglašenost sa životnom sredinom. Koristi se kao funkcionalna i estetska završna obrada.

Vidite sebe u našem kolektivu?

Stalnim napredovanjem i usavršavanjem našeg poslovanja, imamo potrebu za proširenjem našeg kolektiva kako bi zaposlenima omogućili „zdravu“ ali i lepšu radnu sredinu za njihovo, a i naše dalje usavršavanje.

Zapratite Nas:

COPYRTIGHT © 2021 MPS - All Rights Reserved