Претрага
Close this search box.

O nama

Ko smo mi?

        Kompanija „MPS“ svoju priču započinje 19. Maja 2005. godine kao kompanija za servis i održavanje štampača i računara.
Tri godine kasnije, kompanija se okreće proizvodnji PVC i ALU stolarije, postavljanju bankomata na celokupnoj teritoriji Republike Srbije, i održavanju POS terminala na području Rasinskog okruga.

      Par godina kasnije, MPS povećava svoje kapacitete proizvodnje i nastavlja da usavršava poslovanje na području ATM montaža ali i povećanjem održavanja POS terminala na području severnog dela Kosova i Metohije, Centralne i delom Južne Srbije.

        Godina 2017. predstavljala je godinu u kojoj je kompanija počela sa samostalnim izradjivanjem skrivenih krila za vrata od aluminijuma na CNC mašinama.

      Godine 2020. zbog velike zainteresovanosti tržišta za plastifikaciju, kompanija počinje sa izradjivanjem sopstvene linije od sedam metara.

    Septembra 2021. kompanija otvara liniju za plastifikaciju i time započinje novi vid poslovanja u svojoj raznovrsnoj karijeri.

        Sada, stalnim praćenjem svetskih trendova, stručnim usavršavanjem zaposlenih i  najsavremenijim tehnološko-proizvodnim kapacitetima, naša kompanija je u mogućnosti da ponudi kompletna rešenja svojim kupcima. Za ovih 16. godina poslovanja, kompanija “MPS” je postala sinonim za kvalitet, inovativnost i kreativnost.

Vidite sebe u našem kolektivu?

Stalnim napredovanjem i usavršavanjem našeg poslovanja, imamo potrebu za proširenjem našeg kolektiva kako bi zaposlenima omogućili “zdravu” ali i lepšu radnu sredinu za njihovo, a i naše dalje usavršavanje.

Brojevi govore sami za sebe.

Zadovoljnih klijenata
1000 +
Godina iskustva
0
Zapošljenih
0 +
4.7/5

Često postavljana pitanja

Pročitajte neka od često postavljanih pitanja vezana za naše poslovanje na području stolarije, plastifikacije i dr.

Kontakt

Zainteresovaniste za poslovanje sa nama ili neku od naših proizvoda vrhunskog kvaliteta obrade?

Usluge / Proizvodi

Ako želite neku od naših usluga i pritom doprinteti svom domu ili radnom prostoru lepši izgled, pogledajte neke od rešenja koje nudimo našim kupcima svakodnevno.